Monografías Plus      Agregar a favoritos      Ayuda      Português      Ingles     

Oracle Database 1z0-063 Exam Question Answer

Enviado por carolyng coleman



Oracle Database 1z0-063 Exam Question Answer - Monografias.com

Question: 1

When double-clicking ABC .rpd in the Analytics/Repository directory, the Analytics Server architect gets the message The repository 'ABC .rpd' can only be opened as Read-Only. Do you want to open it? What can you tell from that message? Choose two.

  • A. Siebel Analytics Server is running

  • B. Siebel Analytics Web service is running

  • C. ABC . rpd is a default repository specified in the NQSConfig.ini

  • D. ABC . rpd is a special repository that can only be opened in online mode Answer: AC

Question: 2

What information does the Administration Tool log when checking out a project? Choose three.

  • A. Machine name

  • B. User privileges

  • C. Repository file size

  • D. Projects

  • E. Time Answer: ADE Question: 3

Which of the following object-level security action settings are done in the Siebel Analytics repository using the Administration Tool? Choose two.

  • A. Assign users to a Web catalog group

  • B. Create a new repository group

  • C. Create a new user in the repository

  • D. Create a Web catalog group

  • E. Define permissions for dashboard Answer: BC

Question: 4

Siebel Answer's subject areas correspond to which Analytics Administration Tool layer?

  • A. Presentation layer

  • B. Business Model and Mapping layer

  • C. Physical layer

  • D. Metadata layer Answer: A

Question: 5

How do you invoke Time Series Wizard in the Siebel Analytics Administration Tool?

  • A. In the Business Model and Mapping layer, select a business model and right-click > Time Series Wizard

  • B. In the Physical layer, select a schema folder and right-click > Time Series Wizard

  • C. In the Presentation layer, select a catalog folder and right-click > Time Series Wizard

  • D. From the File menu, select Time Series Wizard

  • E. From the Manage menu, select Time Series Wizard Answer: A

Question: 6

Which of the following is NOT true of the Siebel Analytics repository?

  • A. Physical layers can have multiple data sources

  • B. Objects within a presentation catalog can derive from multiple business models

  • C. By default, a presentation column uses the same name as its logical column in the Business Model and Mapping layer

  • D. Key columns do not get exposed to the UI so it is acceptable to delete them in the Presentation layer

  • E. Business Model and Mapping layer can have multiple data sources Answer: B

  • Question: 7

    What do the logical joins do? Choose two.

    • A. They help the Analytics Server choose best physical path between multiple physical tables in each logical table

    • B. They calculate measurable quantities

    • C. They are always the same as the physical joins

    • D. They determine cardinality between logical tables Answer: AD

    Question: 8

    Which of the following is NOT true of consistency check?

    • A. It guarantees that the business model is correctly built

    • B. You can check the whole repository's consistency or just a business model's consistency

    • C. It finds logical columns that are not mapped to physical sources

    • D. It checks for undefined logical join conditions

    Answer: A Question: 9

    To set the number of elements at each level of a dimension, which number would you use?

    • A. The number of columns in a logical table

    • B. The number of levels in a dimension

    • C. The number of dimensions in a business model

    • D. The number of tables in a physical model

    • E. The number of distinct rows in a physical column Answer: E

    Question: 10

    Which of the following is NOT necessary when specifying the most economical source?

    • A. Create a new physical table source manually

    • B. Create a new logical table source manually

    • C. Select the physical table

    • D. Specify the content Answer: A

    Question: 11

    ABC wants to track the difference between the amount billed and the amount collected from its customers for every quarter. Which of the following methods would NOT be used in this situation?

    • A. Create a new logical column in the business model

    • B. Create a new column in the Presentation layer

    • C. Use existing physical columns as objects in a formula

    • D. Create a new physical column using the Calculation Wizard

    • E. Use the Calculation Wizard to create a new column comparing two existing columns Answer: D

    Question: 12

    ABC wants to measure its revenue based on the country, region, and city by setting up columns to measure CountryRevenue, RegionRevenue, and CityRevenue. Which measure type is ABC using?

    • A. Attribute hierarchy

    • B. Fact hierarchy

    • C. Rank measure

    • D. Level-based measure

    • E. Share measure Answer: D

    More Questions here: https://www.dumpskey.com/oracle/oracle-1z0-063-dumps-pdf

     

     

     

    Autor:

    Carolyng Coleman

     


Comentarios


Trabajos relacionados

Ver mas trabajos de Computacion

 
 

Nota al lector: es posible que esta página no contenga todos los componentes del trabajo original (pies de página, avanzadas formulas matemáticas, esquemas o tablas complejas, etc.). Recuerde que para ver el trabajo en su versión original completa, puede descargarlo desde el menú superior.


Todos los documentos disponibles en este sitio expresan los puntos de vista de sus respectivos autores y no de Monografias.com. El objetivo de Monografias.com es poner el conocimiento a disposición de toda su comunidad. Queda bajo la responsabilidad de cada lector el eventual uso que se le de a esta información. Asimismo, es obligatoria la cita del autor del contenido y de Monografias.com como fuentes de información.

Iniciar sesión

Ingrese el e-mail y contraseña con el que está registrado en Monografias.com

   
 

Regístrese gratis

¿Olvidó su contraseña?

Ayuda