0412 Alteraciones asociadas a la nutrición (desnutrición proteico calórica y obesidad)

4697 palabras 19 páginas
1. Introducció

Custo Barcelona és una empresa dedicada al disseny i comercialització de roba i complements. El seu tret distintiu consisteix en oferir un producte molt diferenciat amb un disseny original i únic. En un inici, el seu producte estrella eren les samarretes però en els últims anys ha ampliat la seva oferta de productes cap a altres peces de roba i als complements.

Actualment, està present en més de 50 països amb 3000 punts de venda arreu del món: 30 són botigues pròpies, la meitat d’elles estan situades a Espanya. Exporta el 80% de la seva producció, la qual cosa denota la seva gran internacionalització.

2. Objectius

Els objectius actuals de l’empresa van en dos vies paral·leles. En primer lloc, Custo pretén
…ver más…

El client canal inclou totes les botigues distribuïdores, les quals compren el producte a l’empresa i el comercialitzen. El client final, en canvi, són els usuaris finals que compren la roba tant als distribuïdors externs com a les botigues Custo.

Aquesta companyia ha aconseguit que el seu nom arribi a arreu del món gràcies al suport mediàtic que li va obrir moltes portes als seus inicis, i a les grans campanyes de marketing que realitza constantment. El fet que actrius com Julia Roberts o Drew Barrimore apareguessin als mitjans de comunicació vestides de Custo va ser un gran impuls per a la petita empresa que els germans Dalmau estaven intentant engegar; avui dia, no obliden la importància del marketing, i es promocionen a través de col·laboracions amb altres empreses com Estrella Damm, Vueling o Harley Davidson en projectes especials en els quals poden aportar el seu toc personal. En comptes de promocionar els seus productes, promocionen la marca Custo Barcelona.

També caldria afegir, que davant la crisis econòmica actual, Custo Barcelona ha reduït els seus preus fins a un 30%, fet que ha portat a un augment de vendes, i a que la companyia pugui seguir creixent, junt al fet de que tot i iniciar-se tant sols amb samarretes, ara ja venen tota mena de peces de roba, des de bruses i pantalons fins a vestits i fan dissenys per a qualsevol cosa, passant dels vestits de Barbie esmentats anteriorment, fins a ampolles de cava.

Cal remarcar que si ara es vol fer una

Documentos relacionados