ABDOMINALS HIPOPRESSIUS I TONIFICACIÓ FUNCIONAL

2904 palabras 12 páginas
ABDOMINALS HIPOPRESSIUS I TONIFICACIÓ FUNCIONAL

1. Vicabulari:

Abdominal hipepressiu: Els abdominals clàssics són exercicis hiperpressius, i disminueixen el to abdominal en un 20% de mitjana. Els hiperpressius són aquells que augmenten la pressió a nivell abdominal.
Abdominal normopressiu: Tipus d’abdominal que no altera la pressió abdominal.
Abdominal hipopressiu: És una nova tècnica destinada reforçar la faixa abdominal. Són un conjunt d'exercicis (postures i moviments) que permeten rebaixar la tensió de la zona intra-abdominal (cavitat toràcica, abdominal i pèlvica) i a la vegada, activen els músculs del sòl pèlvic i zona abdominal profunda.
Abdominal tradicional: Seria un abdominal hiperpressiu perquè s’augmenta la pressió
…ver más…

A quin tipus de població afecta la incontinència urinària?

Bàsicament afecta a les dones de mitjana edat, però també afecta a gran part de la població d’edat avançada. També afecta als esportistes que fan molt d’esforç i augmenten molt la pressió abdominal. És una malaltia típica del post part de les dones. La gent que té pàrquinson o a patit infarts o malalties d’aquest tipus acostuma a tenir també incontinència urinària.

6. Diferència entre els abdominals hipopressius i altres tipus d’abdominals tradicionals?

Els abdominals hipopressius, a diferència dels tradicionals, tendeixen a disminuir la pressió creant un buit en la zona de l'abdomen, mentre contenim la respiració. Tot i que un principi aquest tipus d'exercicis posturals estaven més enfocats a professionals com fisioterapeutes i llevadores per a la recuperació de la dona després del part, a poc a poc s'ha anat incorporant al fitness pels nombrosos beneficis que aporten al nostre organisme.

Un dels avantatges de treballar directament sobre el múscul transvers -que se situa per sota dels oblics i el recte abdominal- és reduir el perímetre de la cintura i reforçar el sòl pèlvic, amb la consegüent millora de les prestacions sexuals.

D'aquesta manera, amb aquesta modalitat no perdrem greix però sí volum, evitarem els prolapses o desplaçaments d'òrgans interns a conseqüència d'una mala execució, i podrem solucionar els

Documentos relacionados