Activitats Durant La Lectura - El Rostre De La Inocència

2366 palabras 10 páginas
Activitats durant la lectura – EL ROSTRE DE LA INOCÈNCIA

CAPÍTOL 1
1.- Anna és una immigrant colombiana que no està ben acceptada a classe. Coneixes cap immigrant? Que li pots oferir? Sí, en conec alguns i tot el que els puc oferir és tractarlos amb tota naturalitat. S’ha de pensar que també són éssers humans.

2.- Mercé es planteja ajudar Anna, però també es plantella mentir en el judici. Què faries tu en el seu cas? Si estiguera segur de la inocència de la persona implicada, hauria pogut “testificar en el seu favor”. Jo no el considere mentir.

CAPÍTOL 2
3.- Creus que Anna és culpable? Per què? Si les proves diuen que Anna estiguè al lloc de l’assassinat, té que ser culpable, però també poden haver irregularitats a la
…ver más…

No, nunca. Ningú pot evitar el seu sofriment si aixó causa el sofriment d’un altre.

14.- Què es el solstici? El canvi d’estació cap a l’estiu.

CAPÍTOL 8
15.- Busca informació sobre la Biblioteca d’Alexandria. La biblioteca d'Alexandria va ser la biblioteca més cèlebre de l'antiguitat. Situada a la ciutat egipcia d'Alexandria, es creu que fou creada als inicis del segle III a. C. per Ptolomeu I Sóter i que va arribar a disposar d'un fons bibliogràfic de 700.000 volums.

CAPÍTOL 9
16.- Mercé i Josep es plantegen la vida con una altra cosa més que l’espai entre el naixement i la mort. Com et planteges la teua? Jo pense que la vida és precisament el que ens passa entre el naixement i la mort. Qué més pot ser. Encara que podem creure en el que vulguem, podem ferla millor o pitjor, però són el conjunt de coses que ens ocorren.

CAPÍTOL 10
17.- En aquest capítol naixen creencies sectàries. Què n’opines? Entrar en una secta és el pitjor que podem fer, perque ens atrau i ensagafa la ment i la transforma al gust del cap.

CAPÍTOL 11
18.- Què et pareix el cap de la secta? Una persona molt extranya, la qual es creu tot el que hi diu i és capaç de fer qualsevol cosa per complir les creències que té.

CAPÍTOL 12
19.- El senyor Bernat parla als alumnes sobre els motius pels quals hi ha persones interesades en sectes. Quins són aquestos motius? Normalment, les persones que està

Documentos relacionados