Alla On Els Arbres Canten

1134 palabras 5 páginas
Allà on els arbres canten.
Capítol 1:La Viana, l'única filla del duc de Rocagrisa, està promesa a Robian de Castellmar des que eren petits. Tots dos s'estimen i es casaran a la primavera. Però, durant les festes de celebració del solstici d'hivern, un home estrafolari adverteix al rei de Nòrtia i els seus cavallers de l'amenaça dels bàrbars de les estepes durant les festes de celebració del solstici d'hivern.
Capítol 2:Es creia que els bàrbars arribarien a la primavera quan la neu sagues fos, però varen arribar avans, el promès i el pare de la Viana , es van preparar per anar a la guerra. Uns dies després va arribar un senyor contant-los que elsbàrbars s'avien apoderat de Nòrtia. La Viana va haver de marxar amb dos bàrbars a Nòrtia. En
…ver más…
Capítol 12:L'uri i la Viana es van aventurar al bosc, on una nit van veure dos llums que els perseguien i l'Uri amb un moviment va deixar passar els seus cosos a traves duna barrera d'arbres i va respondre que els arbres són bons. Van arribara la terra de l'uri i va trobar arbres secs que dos dones bàrbares havien assecat extreien la saba,la saba curava i et curava.

Capítol 13:Hi havia un bruixot que dibuixava coses en els arbres, per fer que no es poguessin protegir, llavors van decidir que havien d'anar a buscar el Llop i els altres, Peró en arribar, nomes hi havia la Dorea esperant-la, en llop i els altres havien anat a convatir contra en Harak, els hi havia de dir que era impossible, ja que tenien la saba de la joventut. En el seu viatge la van posar a la presó i li van ensenyar que l'uri era un arbre.
Capítol 14:Quan la anaven a executar en llop la va salvar, i juntament amb un amic seu.Van anar a salvar a la esposa d'en Harak que ja podia donar-li un hereu. Per la nit es van infiltrar al castell i van rescatar-la del seu marit i de tornada es va asebantar que en Harak havia anat emagatzamant barrils ambsabaal salo, al final aconseguint entrar , en llop i en Harak van convatre durant una bona estona fins que en Harakva morir.
Personatges:Viana: és la protagonista,derrota al seu marit i al cap bàrbar. Vol demostrar que les dones poden fer tant com els homes
Llop: és el mestre de la Viana i el salvador, es

Documentos relacionados