Capitols 228 fins 264 Tirant lo Blanc

711 palabras 3 páginas
Capítol 228: Estefania parla amb la princesa sobra la Viuda Reposada, i li diu que no ha de confiar massa amb ella. A part, li pregunta que si vol que a la nit Tirant vingui a la cambra amb ella, ella ho accepta. A Tirant no li agrada les idees de futur que te Carmesina.
L’emperador, demanà a Carmesina que portes als músics, aquesta li ho nega. Plaermavida parla amb Tirant i li diu que l’endemà farà que aquest dormi amb Carmesina. Tirant li agrada el que sent, tot i això no vol forçar a Carmesina.
Capítol 229: Plaermavida insisteix a Tirant que ha de lluitar per l’amor de Carmesina i ell, tot i això Tirant marxa a dormir. Al matí Tirant està apunt de marxar amb l’emperador a l’esglesia, però a causa de com anava vestida Carmesina va
…ver más…

Carmesina s’adona del que està passant i fa un conjunt de crits. Tirant ha d’escapar de la Cambra de Carmesina, i per això Plaermavida li dona una corda i el fa baixar pel terrat de una de les habitacions fins a arribar a l’hort. Tot i això, es trenca la cama al baixar.
Carmesina diu que cridava per una rata, i l’Emperador va estar buscant-la durant un temps.
Capítol 248: Tirant i Carmesina s’escriuen cartes. I en una d’aquestes Tirant demana a Hipòlit que li porti a la princesa. Però en aquell moment es troba a l’Emperadriu. Aquesta veu que Hipòlit està enamorat, i l’Emperadriu li pregunta de qui.
Capítol 249: Hipòlit confessa a l’emperadriu que està enamorat d’ella, i ella marxa al cap d’una estona sense dir-li absolutament res. Hipòlit se’n penedeix del fet.
Capítol 260: La Emperadriu confessa a Hipòlit que ella també està enamorada i li diu de quedar al un terrat. L’Emperadriu decora la cambra i diu que ho fa per l’Emperador. Posa una altra excusa dient a la gent que està tan malalta que no vol ningú a la seva cambra. L’Emperadriu queda amb Hipòlit, i diu que està perfectament.
Capítol 262: Es fica la emperadriu i Hipòlit junts despullats al llit parlant sobre coses. Al mati Eliseu, una de les donzelles entrà a la cambra i els vegeu d’aquella forma. Aquesta diu que la emperadriu no vol parlar amb ningú per d’aquesta manera no entri ningú a la cambra. Eliseu

Documentos relacionados

  • Tirant lo Blanc Episodis Amorosos
    4647 palabras | 19 páginas