Carta A La Reina D Anglaterra

1765 palabras 7 páginas
CARTA A LA REINA D’ANGLATERRA
Resum:
La vida de Joan es veu truncada suntadament:
Joan Ferrer provoca l’enveja d’altres cavallers forjant una bona espasa, alguns cavallers la cobegen i Arnulf, un mercenari, adverteix que la aconseguirà siga com siga. Emma, és la seua enamorada i l’ avisa que ha d’anar espai amb Arnulf. En tornar a casa, troba al seu pare mort i fuig per salvar la seua vida, així es troba el dimoni que l’ofereix tres desitjos a canvi de l’espasa, la immortalitat, i tots els diners del món ficant la mà a la bossa, guarda el tercer desig per més endavant. Amb totes les seues riqueses es construeix una casa amb tota mena de luxes i amés lloga esbirros per venjar-se d’Arnulf, i el maten.
Joan i la poesia trobadoresca:
Com a
…ver más…

Tercer desig:
Al segle XX desapareix completament l’or com a moneda de canvi, així les seues fàbriques tenen moltes pèrdues de capitals, amb aquests problemes econòmics Joan es refugia a un monestir de Portugal amb el nom de Joâo Ferreiro. Durant una nit d’insomni crida el dimoni i gasta el tercer desig, demanava que de la seua bossa eixira tota mena de material que tinguera valor de canvi en el lloc on es trobés. Les primeres setmanes Joan es trobava bé, però desprès va caure en depressió, l’única cosa que el va consolar era el cinema.
Greta Garbo:
Quan va esclatar la Gran Guerra es va traslladar als Estats Units, a Nova Jersey. Allí va descobrir a l’actriu Greta Garbo, que l’agradava molt, però no va decidir conèixer-la fins anys desprès, quan ella es va retirar del cinema. Es trasllada a Nova York i contracta uns informadors per tal de trobar-se amb ella. El seu encontre es produeix a Central Park però a ella li desagrada la seua manera de parlar suec, que és la llengua materna de l’actriu. Joan decideix aprendre durant un any a parlar suec com ho feien al barri on va nàixer Greta. Fa alguns contactes i finalment es tornen a trobar on tenen una conversació apassionant. Temps després es troben de nou a l’estrena de la pel•lícula d’Ingmar Bergman, "El setè segell". Greta mor a l’any 1990.

Joan va de mal en pitjor:
Amb l’avanç de l’economia, Joan té problemes per justificar l’origen de la seua riquesa, pensa que tot això és

Documentos relacionados

 • Resumen "Les cendres del cavaller"
  3973 palabras | 16 páginas
 • Historia de mujeres, historias del arte. patricia mayayo, (2003),
  15964 palabras | 64 páginas
 • Soluconari catala 3 eso teide
  21380 palabras | 86 páginas
 • Ontologia
  6432 palabras | 26 páginas