Como se logra el desarrollo cognitivo según piaget

1040 palabras 5 páginas
Te drejtat e njerezve me ngjyre ne Amerike

Ne vitet 1930’ njerzit me ngjyre ne amerike nuk gezonin shume te drejta, ata smund te votonin,smund te uleshin ne te njejten pjese te restorantit me njerzit e bardhe, si dhe te uleshin ne te njejtat vende ne autobus me njerzit e bardhe.Ata smund te pinin uje nga te njejtat burime me njerzit e bardhe si dhe smund te hynin ne nje ndertese nga dera kryesore. Zezaket teorikisht I kane fituar te drejtat e tyre qe ne vitin 1870 pra shume kohe para viteve 30’. Ne kete periudhe meshkujt me ngjyre ju garantua e dreja e votes por qe 3/5 e tyre nuk mund ta ekzekutonin. Gjithashtu gjate kesaj periudhe doli dhe nje rregull I cili lidhte te drejten e votes me gjyshrit.Pra njerzit me

Documentos relacionados

 • Resumen de manejo de conflictos
  1655 palabras | 7 páginas
 • Biografias de personajes ilustres de yucatan
  1671 palabras | 7 páginas
 • Ensayo Sobre El Desarrollo Cognitivo
  1589 palabras | 7 páginas
 • El sistema nervioso y su relación con las funciones biológicas
  1067 palabras | 5 páginas
 • Desarrollo y aprendizaje de piaget
  1433 palabras | 6 páginas
 • Implicaciones morales de la educacion
  1300 palabras | 6 páginas
 • Resumen constructivismo
  5406 palabras | 22 páginas
 • Representantes Del Aprendizaje Significativo
  5786 palabras | 24 páginas
 • Inteligencia Logica-Matematica
  3278 palabras | 14 páginas
 • Psicologia Humanista Ensayo
  7443 palabras | 30 páginas