DIABETES PREGUNTAS CMC

1713 palabras 7 páginas
Qüestionari vídeo Diabetis, quan el dolç amarga
1. Per què diem de la diabetis “l’epidèmia silenciosa”?

Degut a que és una malaltia dificil de detectar ja que no fa cap mal i molts dels simptomes no es noten.

2. Quins són els símptomes d’aquesta malaltia?

Entre els principals símptomes de la diabetis s'inclouen: Freqüència a orinar, gana inusual, sigueu excessiva, debilitat i cansament, pèrdua de pes, irritabilitat i canvis d'ànim, sensació de malestar en l'estómac i vòmits, infeccions freqüents, vista ennuvolada, ferides que no es guareixen, o que es guareixen molt lentament, infeccions recurrents en la pell, la geniva o la bufeta, a més es troben elevats nivells de sucre en la sang i en l'orina.

3. Quin % de la població es
…ver más…

Podria substituir a tots els productes químics que s'usen avui dia per endolcir

13. On es genera la insulina en el nostre cos?

La insulina se produce en las células beta del páncreas. Y se almacena en gránulos secretorios listos para liberarla al torrente sanguineo en respuesta a un estimulo (aumento de glucosa).

14. On es poden obtenir cèl·lules mare? Què tenen d’especial?
Embrions de recanvi, embrions de propòsit especial, embrions clonat, fetus avortats, cordons umbilicals, teixits o òrgans adults i cadàvers. Són aquelles capaces de dividir-se i autorrenovar-se per formar altres cèl·lules en cas d'escassetat, això sense perdre cap propietat.

15. Es pot curar la diabetis?
La diabetis no té guareix, solament dieta, exercicis, endocrí , i nutrició, són la clau, per millorar la condició de vida d'un pacient diabètic. Hi ha Molts medicaments naturals que ajuden a controlar-la, però solament això, controlar el nivell de sucre en sang.

Qüestionaris dels articles de premsa sobre diabetis
1. Quina és la causa de la diabetis?

Existeix un fort factor hereditari que predisposa cap a tots dos tipus de diabetis. No obstant això, com ocorre amb molts factors hereditaris la presència de factors ambientals pot proveir les condicions adequades perquè aquesta predisposició es manifesti o per contra pot ajudar a evitar que la

Documentos relacionados

  • Reflexiones en torno a dichos mexicanos y valores.
    910 palabras | 4 páginas
  • Medidas de protección al medio ambiente/ gobierno federal
    1023 palabras | 5 páginas