EL TEMPS NO PASSA PER MONTMARTRE

780 palabras 4 páginas
TÍTOL DEL LLIBRE:
El temps no passa per Montmartre

AUTOR:

L'autor del llibre és Joan Pla que va nàixer a Artana en l’any 1942. És un escriptor amb una extensa bibliografia publicada i guanyador de nombrosos premis literaris.N´ha publicat altres com: L'estranya mort de Berta, L'illa del faraó ,Només la mar ens parlarà d'amor, o Mor una vida, es trenca un amor.

TEMÀTICA:

Narrativa Juvenil

ARGUMENT:

Natxo vivia amb els seus avis i els seus pares a un xalet prop de la platja.
La seua mare Teresa, era un exmodel que dirigia una empresa de disseny molt coneguda y el seu pare Ignaci, un actor de cinema.
Natxo com tots els estius eixia vora la mar amb Antoinette, una xica parisenca que va conèixer fa uns estius,ja que anava amb els seus
…ver más…

Mentrestant Natxo rebia i enviava cartes a Antoinette fins a París per a que sapiga el que estava pasant, i en una Natxo li va declarar el seu amor,ja que Antoinette ho feia indirectamente en en les seues dient-li coses com <<mon amour o je t'aime>>.
Carles Clot havia realitzar moltes investigacions que el van portar a sospitar que Claudi Torner i Magda, la seua esposa havien sigut els responsables de la mort d'Ignaci. Al poc temps els van detindre i els van fer confesar.
Claudi va quedar en llibertad,en canvi Magda va confesar que va ser la responsable de posar-li el neurolèptic a Ignaci al café i així de la seua mort.
Al temps Natxo va prendre la decisió d'anarse'n un temps de casa degut a l'aptitud de la seua mare per el fet de no haver denunciat el cas del seu pare.
Van passar setmanes des que Natxo es va marxar,i Antoinette que havia tornat de París havia anat a buscar-lo.
Van passar els dies i mentre passejaven Antoinette va veure un diari on deia que Teresa,la mare de Natxo havia mort en un accident de trànsit quan anava a buscar-lo.
Finalment uns quants mesos després Natxo va viatjar a Montmartre,París que es on vivia Antoinette per a celebrar junts el nou any 2001.
Es van felicitar el nou any ,es van besar, es van abraçar i Antoinette el va dir :Que no veus que el temps no passa per Montmartre?

PERSONATGES:
Natxo: Xic de 19 anys,fill de Teresa i Ignaci.
Antoinette:

Documentos relacionados

  • Crítica a la película de amélie
    808 palabras | 4 páginas