El Dia Que Wendy Va Coneixer El Monstre

2422 palabras 10 páginas
EL DIA QUE WENDY VA CONEIXER EL MONSTRE

CAPITOL 1
La Wendy i el Roger han de portar a la senyora Romagosa a un sopar d'antics alumnes perque es una dona maltractada per el seu home i amb una ordre de protecció. Casi ningú de la seva familia sap on viu i te por de sortir per Barcelona perque el seu home la te amenaçada. Feia temps que la Wendy i el Roger no coincidien en una patrulla i a la Wendy li feia por que el Roger li tornes a parlar d'amor perque volia mantenir distancies i que la deixes en pau. S'apropen els examens de final de curs a la Universitat i la Wendy no sap res. El Roger estudia Criminologia a l'Autonoma i s'embranca en un discurs de distracció.
Al recollir a la senyora Romagosa li pregunta a la Wendy si ja és mare, el
…ver más…

El noi coneixia el home mort, i segons ell el va matar perque el va humillar, el va insultar, va ofendre a la seva novia i ella el va deixar... però diu que estava amb algú però no vol dir amb qui. Fins fa poc la Gabriela València era jutgessa de familia i va ser l'encarregada de tramitar el procés de acollida de la Mon. La Gabriela té una altre filla que és diu Mon el qual és bastant amiga de la Mon.
El Roger i la Wendy estan asseguts en un una sala d'espera quan de cop entren tres dones acompenyades d'un home. La Wendy esta bastant segura de que són Semionov i que alguna d'elles és la mare del Brad. Apareix una mossa i demana a l'advocat que passi. L'advocat parla amb el detingut i la fiscal parla amb els policies. La Wendy li explica a la fiscal perque creu que és inocent pero el fiscal no ho veu clar. L'advocat després de parlar amb el nen parla amb la seva mare.
CAPITOL 5
S'acaba el torn de nit i la Wendy torna a casa. Mentre la Wendy esmorza, la Judit, la seva mare, li fa companyia i parla amb ella. La Wendy li explica tot el que ha passat a la seva mare i a la Mon i deprés s'en va per parlar amb la jutgessa.
CAPITOL 6
La Wendy s'en va a parlar amb la jutgessa per dir-li que el noi aquell és inofensiu. Quan li explica tot el que li havia d'explicar
CAPITOL 7
Mentres la Wendy estudia sona el telefon i resulta ser el Coca, el investigador. Li diu a la Wendy si li agradaria anar al lloc dels Perros, la branca dels Semionov, la familia

Documentos relacionados