El vigilant en el camp de segol

2335 palabras 10 páginas
Capítol 1 -
El llibre comença quan Holden, el protagonista, des de la residència en què es troba decideix explicar la història del Nadal passades. També parla del seu germà DB el qual ho descriu com és, diu que viu en hollywood, i que té un "jaguar", també explica que com no està molt lluny de Pensylvania, ve a veure-ho molt sovint.
La història comença el dia en què li troben a Pencey, que és el seu antic escola. Un col·legi que segons ell, no complia amb el que oferia en la publicitat. Aquest dia era el partit contra un altre escola però Holden no va ser perquè acabava d'arribar de Nova York.
-Capítol 2 -
En aquest capítol, Holden explica que va anar a casa del senyor Spencer, era el seu professor d'història, la dona del professor li
…ver más…

Llavors decideix trucar a una amiga que li va presentar un conegut per quedar a prendre alguna cosa, però la noia li va dir si podia ser el pròxim dia i llavors Holden li va dir que no.
- Capítol 10 -
En aquest capítol Holden mentre es canviava de roba decideix trucar a la seva germana Phoebe però una altra vegada decideix no fer-ho. Llavors explica coses sobre la seva família, sobretot de Phoebe després baixa al saló Malva. Allà demana un whisky amb soda, però sense el carnet no l'hi donen és bevedor i fumador i és menor d'edat i es fixa en tres dones que no són molt maques. Treu a ballar a la menys lletja i després a les altres dues, que ballaven fatal. Holden les convida a alguna cosa i parla una estona amb elles, les pobres són tan "tontes" (Holden les defineix així) que acaba sentint llàstima per elles.Més tard torna a la seva habitació.
- Capítol 11 -
En aquest capítol Holden era al vestíbul, i una altra vegada torna a pensar en Jane. S'havien conegut gràcies al seu gos, que cap a les seves necessitats al jardí de Holden.
No és que Jane fos molt maca, encara que el la trobava atractiva i tornava boig, però ala mare de Holden no li queia molt bé.
La hi va imaginar amb Stradlater i, quan va despertar va

Documentos relacionados

  • El vigilant en el camp de segol
    2323 palabras | 10 páginas
  • Tipos de sociedades humanas
    1202 palabras | 5 páginas