Els crims del carrer Morgue

777 palabras 4 páginas
Els crims del carrer Morgue
1.Resum
Tracta de dos amics que viuen en una mansió parisenca que es troba abandonada. Els seus noms eren C. Auguste Dupin i l'altre es tracta del narrador de la història de la novel·la. Ells dos es van encarregar de la investigació de l'assassinat de dues dones de la noblesa francesa, Madame l'Espanaye i la seva filla Camila. Elles dues van ser trobades assassinades a casa seva ,la mare tenia molts cabells arrencats i diverses ferides, i la filla estava ficada a la xemeneia de manera brutal a més de ser mutilades.
Aquest horrible assassinat, la policia no hi troba cap mena de pistes, per saber qui potser l'homicida. Dupin i el seu amic decideixen portar la investigació pel seu compte. Dupin que és molt
…ver más…

Madame l'Espanaye i Mademoiselle Camille l'Espanaye: Mare i filla que són les víctimes de l'assassinat.

Adolphe Lebon es el presunto asesino según las investigaciones de la policía. Adolphe Lebon: És el presumpte assassí segons les investigacions de la policia.

Pirata Maltes es el marino que se encargaba del cuidado del orangután. Pirata Maltes: És el mariner que s'encarregava de la cura de l'orangutan. Era alto, robusto y musculoso que tenía acento suizo al hablar y en su rostro era difícil describir su personalidad pues se encontraba oculto tras unas patillas y un bigote muy frondoso. Era alt, robust i musculós que tenia accent suís al parlar i el seu rostre era difícil descriure ja que tenia unes patilles i un bigoti molt frondós.

A més hi havia altres personatges que van ser entrevistats per saber qui havia comès el crin.
Entre ellos destacan: Entre ells destaquen:

Pauline Dubourg: Lavandera.

Pierre Moreau: Venedor de tabac

Isidore Muset: Gendarme

Documentos relacionados

  • Antologia Del Relat Políciac
    658 palabras | 3 páginas