Ets Galactica Carlota

1280 palabras 6 páginas
Ets Galáctica Carlota!
Ets Galáctica Carlota!

Raquel Santiago Muñoz
4 eso B
Raquel Santiago Muñoz
4 eso B

Biografía:
Biografía:

Gemma Lienas, va néixer a Barcelona l’any 1951. Entre 1969 i 1974 va estudiar filosofia i lletres i, a la vegada que es casava, va tindre un nen en 1972 i treballava en un col·legi per a nens ( border-lines ).
Dos anys mes tard al néixer la seva filla en 1975, es va separar i dona classes com a proferosa de llengua i literatura en una universitat de Barcelona.
Entre 1983 i 1998 , va ser directora literària en dos editorials.
1998, deixa el mon de la edició per dedicar-se a escriure. Amb el seu company, científic de professió, es trasllada a viure a
…ver más…

La Carlota va trucar en Cai i li va contar el que li va explicar en Ramon en Cai es va alegrar molt al saber que la seva moto estava sencera.
Mes tard l'oncle del Cai el va trucar i el va dir que la nit anterior van abissar per radio dels taxistes que no s'apropessin a unes coordenades per què que hi havia unes cap rapades esperant un taxi, per no ficares en embolics, l'oncle va dir que ell aniria a recollir-les ja que a veure si així podien treure la informació d'on era la moto i efectivament va treure que les cap rapades es reuniran dissabte nit en un bar i a lo millor aniria la moto amb elles.
Van quedar el dia anterior tots i van fer un plan pel dia següent.
A la nit van anar tots al bar, van entrar tots menys l'oncle. Quan van entrar les cap rapades en Cai i la seva novia van sortir per veure si trobaven la moto, mentrestant les demes es van quedar dintre vigilant, quan de repent va entrar un magrebí i les cap rapades la van tomar amb ell llavors ells es van posar en mig per defensar al magrebí que no tenia culpa de res, la Carlota va avisar a l'oncle en Robert per el waki talki i van arribar els reforços al magribí es deia Mohamed sel van portar a l'hospital i ales demes els van portar a casa.
Al dia següent van quedar per veure com havia anat tot, desprès de la

Documentos relacionados