INTERRAIL

2023 palabras 9 páginas
INTERRAIL

AUTOR:
Francesc Miralles, nascut a Barcelona a l’agost del 68, escriptor, músic, editor, traductor, e incansable viatger, és autor de nombrosos llibres de diversos temes, como narrativa, novel·la, espirituals,..etc. tant per adults com juvenils com: Perdut a Bombai (2001), Un haiku per a l'Alicia (2002), guanyadora del premio Gran Angular, El somni d'Occident (2002), Café Balcanic (2004), Barcelona Romántica (2004), La Barcelona insólita (2005), L'autoajuda al descobert (2006), Conversaciones sobre la felicidad (2007),… etc. Interrail, va ser premi Columna Jove al 2006.

RESUM:
Aura és una noia de 16 anys, que en breu emprendrà el seu segon viatge d’estiu, amb els amics que va fer l’any passat. Aquest ho faran en
…ver más…

Els encanta Cracòvia i tots els seus monuments. Veuen un cinema i acaben veient “La doble vida de Verònica”, film que els farà pensar i marcarà per sempre. En el cafè Alef, parlaran de Roman Polansky i la seva vida. Al dia següent decideixen canviar de ciutat però abans decideixen anar a veure tots, menys l’Anja, Auswitch. Tots surten molt afectats i quan tornen, l’Anja els ha deixat una nota que ja no aguantava més i s’ havia anat a Danzig, al mar del nord.
Aixó fa canviar els plans i convoquen “gabinet de crisi”. Van a Varsòvia i després decideixen anar cap a Danzig (Gdansk) amb l’Anja, però un incident amb una cigarreta que li ofereixen uns polonesos a en Dave, trunca els plans ja que just quan corren per pujar al tren que ja sortia, Koji es puja però paren a en Dave per fumar a l’estació i es queden tots tres a l’andana. El tren se’n va amb Koji sol i dins i a sobre no era el tren que anava a Danzig. L’Aura, en Dave i Loreto decideixen seguir el pla una miqueta preocupats per en Koji.
Arriben a Danzig on troben a l’Anja i des de una cafeteria amb internet, L’Aura veu que en Koji l’havia escrit dient-li que se’n anava a Budapest a descansar. El quatre amics passen el dia a Bratislava que serà l’última parada junts abans de anar tornant l’Aura cap a Barcelona. L’Anja i en Dave anirien a trobar-se amb en Koji i la Loreto viatjaria cap a Viena a trobar-se amb en Johannes.
L’Aura ha fet un descobriment

Documentos relacionados

  • Ensayo anime
    713 palabras | 3 páginas
  • PROS Y CONTRAS DE UN ACUERDO LIBRE COMERCIO
    3455 palabras | 14 páginas
  • Palabras envenenadas (libro completo)
    63415 palabras | 254 páginas