La Solicitud Dels Nombres Primers

2836 palabras 12 páginas
INDEX
Fitxa del llibre pàg. 3
Resum del llibre pàg. 4
Qüestions pàg. 5-10
Bibliografia pàg. 11
Web grafia pàg. 11
Annex pàg. 11

FITXA DEL LLIBRE
Títol: La solitud dels nombres primers
Autor: Paolo Giordano
Va néixer al 1982, i és un escriptor italià, Paolo Giordano va aconseguir l'èxit internacional gràcies a la seva opera prima, La solitud dels nombres primers, amb la qual va guanyar el Premi Strega de 2008.
Llicenciat cum laude en Física, combina la investigació en el seu camp amb l'escriptura.
Amb La solitud dels nombres primers ha venut més d'un milió d'exemplars, sent traduït a cinc idiomes i aconseguint una adaptació al cinema dirigida per
…ver más…

2.En tots dos protagonistes hi ha algun fet que els ha condicionat psicològicament. Quin és aquest fet i de que manera els condiciona?
A l’Alice és el fet que el seu pare de petita li feia moltes exigències i que, en una excursió esquiant, es deixa caure per certa senda en què queda postrasa esperant el seu final entre les neus allunyades de tota visió.
A en Mattia és un nen amb una germana bessona, Michela , que pateix certs retards mentals. La vergonya i aïllament a què el sotmeten els seus companya de classe a causa de la seva germana li fan prendre una decisió que li marcarà tota la seva vida: l’abandona en un banc al costat d’un riu en un bosc que, tot i proper a la casa, bé sap que ella no sabrà tornar sola.
3.Quin era el problema de la Soledad amb el seu marit? Era mort? Com actua l’Alice davant el descobriment del secret de la Soledad?
El problema de la Soledad era que no acabava d’acceptar que el seu marit hagués marxat de casa, per anar-se’n amb una altra dona. I ella explicava la història de que havia mort en un accident laboral, però en realitat el marit estava viu. L’Alice li demana a la Soledad que l’acompanyi a fer-se un tatuatge i aquesta no vol accedir, i finalment l’Alice l’amenaça dient-li

Documentos relacionados

  • La psicología, la personalidad y la motivación
    2026 palabras | 9 páginas