La mosca. Assetjament a les aules

1877 palabras 8 páginas
LA MOSCA. ASSETJAMENT A LES AULES. ♫
PERSONATGES:
Isona : personatge principal.
Marc: amic de Isona que mor.
Joan: cosí de Marc
Laila: nova amiga de Isona.
Miquel: nou amic de Isona.
Pilar: psicóloga.
Xavier: ex novi de Isona i un dels assetjadors de Marc

CAPÍTOL 1:
Marc es va suïcidar i Isona no podía evitar sentir dolor, pena… Un xic la seguía, era el cosí de Marc, Joan, que intentava tornar-li el violí que es va deixar oblidat. Isona veía en els ulls de Joan con si Marc la estiguera observan. Marc li va preguntar per que es va suicidar el seu cosí, més bé, per qui; ella no va contestar i se’n va anar.
CAPÍTOL 2:
Després de la mort de Marc, Isona va anar amb els seus pares a viure a una nova ciutat i un nou institut.
…ver más…

Allí van encontrar a Miquel nu i tapanse la cara amb les mans, Laila va anar a demanar-li ajuda a Joan i va irrompre en la seua clase amb l’excusa de que eren germans i que el necessitava per a assumptes familiars. Joan li va donar el xàndall de la seua taquilla. Van animar a MIquel a que parlara amb els professors i amb els seus pares, ell al final va acceir. Ja no era el mateix, estava distant.
S’acabava el trimestre i cuasi en tots els racons de l’institut hi havia gent estudiant. Laila es va quedar a estudiar a la biblioteca fins a tard i es va encontrar al agressors que van començar a pegal-li al cap i li van pegar xicles. Va aparéixer el seu àngel salvador: Joan; i els covards dels agressors van fugir. Joan la va acompañar a una perruqueria per a que li arreglaren el moño i la va convidar a un gelat. A Laila això va ser el que li va arreglar el día. Isona en arribar a sa casa es va encontrar amb una psicóloga per a preguntar-li sobre Marc i li va dir que teníen novetats respecte a eixe cas: havien encontrar una grabació de móbil.
CAPÍTOL 6.
Isona va somiar la suea pròpia mort, havia vist com l’assasinaven, els malsons no paraven eren cada día pitjors (la nit anterior somià la mort de Miquel). Joan es va enterar de que hi havia un vídeo on agredien al seu cosí i va anar a dir-li-ho a Isona, que ja ho savia. Joan li va demanar a Isona que li continuara contant la història de l’assetjament a Marc.

Documentos relacionados

  • la magia del temps
    2601 palabras | 11 páginas