La porta dels tres panys resum

1800 palabras 8 páginas
N. Andrea Espinoza
3rA
Grup 1

CAPÍTOL 1.- Un missatge misteriós.
Niko es un nen solitari de 14 anys, que no s’ imaginava les conseqüències que li portaria no anar pel mateix camí que feia diàriament per a anar a l’ institut, i tot per un missatge que, misteriosament, va aparèixer un matí al sostre de la seva habitació: “Si vols que passin coses diferents, deixa de fer sempre el mateix”.
I anant per aquest nou camí però el mateix temps conegut i solitari es troba amb un edifici que li crida moltíssim l’atenció, pot ser el estat en el que estava que era tot el contrari de la porta que semblava estar acabada no fa gaire, i sobretot els tres panys que la protegien. La curiositat es va apoderar d’ ell i no va poder evitar pitjar
…ver más…
I van començar a travessar el nou poble sense l’ Eldwen que semblava que li costava bastant tunelejar. Finalment, van arribar a una botiga on a l’entrada es podia llegir: Taller de Rellotgeria Relativa.
CAPÍTOL 6.- El taller de rellotgeria relativa.
En entrar a la botiga es van trobar amb un vellet amb barba i sorprenentment, mes alt que en Niko; però no va ser el senyor el que va cridar l’atenció de en Niko si no els diferents rellotges que podia veure a la botiga i totes les seves agulles anaven diferents: més ràpids, més lents, cap a la dreta o cap a la esquerra.
Quan es van començar a presentar, semblava ser que el vellet ja coneixia de l’ existència de en Niko i just en aquest moment va arribar l’ Eldwen. I llavors tots van començar a explicar a en Niko sobre l’espai i el temps i la seva relativitat o que la llum no és instantània sinó que tarda un temps en arribar a través de l’espai i diferents teories i exemples sobre aquest tema amb quins en Niko va aconseguir resoldre l’enigma de la Fada Q: Cal que la porta estigui tancada. I llavors la porta es va obrir.
CAPÍTOL 7.- Els bessons.
I uns elfs bessons (estranyament un més vell que l’altre) van entrar a la botiga mentre discutien i es van dirigir directament al rellotger, en Kronos, qui es va queixar de que sempre acudien a ell quan ho necessitaven. En Niko es va presentar i no va poder evitar preguntar sobre el per què de que un era més jove que l’altre, i els bessons ho van explicar: Un d’ells, Oort, era

Documentos relacionados