Libro Crispetes per a la Norma

2189 palabras 9 páginas
RESUM CAPITOLS DE:
CRISPETES PER A LA NORMA SCHWEIZER

De: Pere Pons

ARANTXA VERDIELL SALES

CAPITOL 1
Una nena de la classe explica que la seva directora els diu, que te de vindre una nena nova anomenada Norma Schweizer que es d’Alemanya però la seva mare d’aquí. I és veu que la directora quan va a dir el cognom de la nena no el sabia pronuncia i fa cares rares intenta’n dir-lo i els nens de la classe se aguanten el riure per no fer-la quedar mal, i com la profe en la que estaven veia el que estava passant agarra i li lleva el paper a la directora i ella intenta dir el nom però el diu malament aposta per així els nens pogueren traure el riure que tenien amagat d’una vegada i la directora sentir-se calmada.
CAPITOL 2
…ver más…

CAPITOL 6
Tot va començar un dia de classe desprès de les vacances d’hivern a una classe de la senyoreta Fígols, que els va dir de fer un experiment de com es dissolt la sal o algo així. Després de fer l’experiment la Norma es va oferir voluntària per a netejar els tubs, i llavors per voler fer massa força per llevar una taca que quedava al fons, es va tallar al palmell. La Mireia l’intenta ajuda però ella és posa com una boja i li diu que no que no vol que la toqui que se’n vagi i tots els nens també i que porten lleixiu per netejar la pica, però la Mireia insistí fins que es va deixar ajudar.
Finalment la Mireia i la Norma es queden soles al laboratori i la Norma li explica que te el sida, però la Mireia no sap realment el que és, perquè n’ha sentit parlar però no molta cosa més d’ell, llavors la Norma li explica que no volia que la toques ningú perquè demes que et toquen al lloc on tens el tall es poden contagiar. I es veu que quan menys seu esperaven la Mireia s’ha havia posat tota la seva mà plena de la sang de la Norma i correns la Mireia se la va netejar, i quan es gira la Norma ja no hi era.
CAPITOL 7
La Norma des de el dia que se li va trencar el tub no ha tornat a dirigir-li la paraula a la Mireia, obstant això la Mireia va volgué investigar sobre el tema de la Sida, però als diaris no va entendre res del que posava i va demanar ajuda a la seva mare, i clar la seva

Documentos relacionados

  • planeacion momentos pedagogicos
    4470 palabras | 18 páginas
  • Como crear una empresa organizadora de eventos
    8150 palabras | 33 páginas
  • Proyecto Nacion
    52027 palabras | 209 páginas