Marta I Els Segrestadors

2319 palabras 10 páginas
1.- quina llàstima que s'acabe el viatge! Este capitule ens conta l'arribada a l'aeroport de Manises d'un grup d'alumnes de l'Institut Alfàndec que havien realitzat el viatge de fi de primer cicle de l'ESO a Mallorca , este viatge el van començar el dia 20 de juny i la seua arribada a Manises va ser el dia 25 de juny a les 8,45 hores del matí

2.- Els tres mosqueters
A les 6,30 del matí del dia 20 de juny a casa de Marius i Marta ( germans bessons de 14 anys ) sona el despertador , eixien de viatge de fi de curs i els acompanyaria son pare Guillem ,però abans havien de passar a buscar a Ferran que era un company que estava enamorat de Marta.
Ens marra com es va produir el flexàs un divendres sant ,quan van anar a veure un partit
…ver más…

Una vegada ja allí els comuniquen que en este hotel també es van a allotjar les federacions de futbol que jugaran els campionats.
Es distribuïxen les habitacions , a Marta , Carme i Isabel els agrada molt l'habitació.
Quan estan sopant entren en el menjador els futbolistes, Cesar es queda un poc sorprés i es dirigix a la taula de Marta per a fer-li saber la sorpresa tan grata que havia tingut .

8La discoteca de l'hotel
En acabant de sopar pugen tots a les habitacions per a canviar-se i tornar a baixar per a anar al ball . Els professors els van donar permís per a estar en el ball fins a les 12 , perquè l'endemà havien d'eixir prompte per a visitar el cap de Formentor.
Ja en el ball es van fer parelles ( Carme-Marius, Isabel -Joan, Cèsar -Marta , Paco- Mariola , Ferran -Eva )
Ferran estava molt trist a l'observar que Cèsar i Marta estaven tan enamorats ballant , Eva a l'adonar-se del que ocorria se se'l va portar fins al solàrium i allí ell va començar a plorar, Eva va estar consolant-li i li va donar un bes en els llavis.
Sobre les 11,30 Cesar es despedix de Marta , havia d'anar-se'n ja a descansar . Marta li comenta a Cesar que durant tota la nit el seu entrenador i dos persones més els estan viligant-lo però Cesar a les altres persones no les coneix. S'acosten a la barra on estaven estes persones i Marta relaciona les seues veus amb què va sentir el dia que van embarcar ,en la cabina de Cesar.

Documentos relacionados

  • Marta i els segrestadors
    2471 palabras | 10 páginas
  • xantal la xica digital
    1705 palabras | 7 páginas