Marta i els segrestadors

2471 palabras 10 páginas
Marta i Els Segrestadors

Víctor Peris iGrau

03/12/2013

Tareas de Paidos

1.- Idea principal o tema.
2.- Resum o argument estructurat.
3.- Personatges principals amb característiques físiques i psicològiques.
4.- Personatges secundaris.
5.- Valoració personal.

1 >>>
En Marta i els segrestadors es narren les aventures d’uns estudiants de 2n d’ESO que celebren l’acabament del primer cicle de secundaria fent un viatge a Mallorca. Marta, que és fantasiosa i audaç, s’enamora de Cèsar, un jugador del València F.C.

2 >>>
1.- quina llàstima que s'acabe el viatge! Este capitule ens conta l'arribada a l'aeroport de Manises d'un grup d'alumnes de l'Institut Alfàndec que havien realitzat el viatge de fi de primer
…ver más…

Cesar invita Marta a donar una volta pel barco i Ferrran es posa trist, Eva no suporta veure'l així i l'invita a ballar .
A les 7,30 entra el barco en la Badia de Palma i Marta els diu als seus amics que Cesar i ella havien quedat a tornar-se a veure a tornar al poble

7.- L'hotel de Can Pastilla
A l'atracar el barco una guia " Marga " està esperant els alumnes de l'Institut Alfasidec, es dirigixen en autobus fins a l'hotel on anaven a allotjar-se " Ca Pastilla". Una vegada ja allí els comuniquen que en este hotel també es van a allotjar les federacions de futbol que jugaran els campionats.
Es distribuïxen les habitacions , a Marta , Carme i Isabel els agrada molt l'habitació.
Quan estan sopant entren en el menjador els futbolistes, Cesar es queda un poc sorprés i es dirigix a la taula de Marta per a fer-li saber la sorpresa tan grata que havia tingut .

8La discoteca de l'hotel
En acabant de sopar pugen tots a les habitacions per a canviar-se i tornar a baixar per a anar al ball . Els professors els van donar permís per a estar en el ball fins a les 12 , perquè l'endemà havien d'eixir prompte per a visitar el cap de Formentor.
Ja en el ball es van fer parelles ( Carme-Marius, Isabel -Joan, Cèsar -Marta , Paco- Mariola , Ferran -Eva )
Ferran estava molt trist a l'observar que Cèsar i Marta estaven tan enamorats ballant , Eva a l'adonar-se del que

Documentos relacionados

  • Marta I Els Segrestadors
    2319 palabras | 10 páginas
  • xantal la xica digital
    1705 palabras | 7 páginas