No demanis llobarro fora de temporada

763 palabras 3 páginas
NO DEMANIS LLOBARRO FORA DE TEMPORADA
CAPÍTOL 1
En Flanagan està al seu despatx, amb el Jordi Castell, que vol l’informe de la Clareta, i al final cobrant-li 500 peles li deixa veure. Al moment, ve amb la seva vestimenta tecno la Maria Gual(que li deu 500 peles també) per intentar fer-se sòcia i entre els dos dirigir l’agència dels germans Anguera, i al final com en Joan necessitarà despatxo i ella en té, ell accepta, però ella perquè tingui el seu despatx del hivernacle, posa com a condició que li fagi veure als seus pares que el seu germà, l’Elies Gual, és un delincuent juvenil.
CAPÍTOL 2
L’Elies Gual va arriba a l’escola ple de morats, i ell acusa a que es va donar amb una porta, però no és veritat, i en Joan esbrina anant al bar
…ver más…

Després en Joan va a espiar el conserge, el segueix fins a casa mentre la Pili li guarda les espatlles. A casa te molts diners guardats, agafa dos pilons i se’n va amb una bossa de Lolita cap a un bar,la deixa al penjarrobes i al cap d’una estona un home molt modern amb una bossa d’Oasi l’intercambia per la de Lolita i ell s’emporta aquesta, llavors en Joan agafa un taxi i els segueix en el seu opel a ell i a una dona, i arriben ala fàbrica tèxtils Longo, propietat del pare de la Clareta Longo, en Lejía i, per enterar-se de que passava, havia de lligar amb la Clareta.
CAPÍTOL 5
La Maria Gual convida a en Joan a la festa que fan a l’escola, i com ha de lligar amb la Clareta,accepta d’anar-hi. Llavors quan ve a la festa ella se li apropa per parlar sobre el seu informe “ Clara Longo Pella “ , i s’acaben fent amics i ballant, i en Joan comença a sentir alguna cosa per ella. Li acompanya a la Clara a casa seva, i per el camí li pregunta sobre el seu pare per esbrinar, però ella li diu que es busquen la vida com poden, i al final tot i que la Clara no volia, en Joan entra a casa seva i coneix al seu pare.
CAPÍTOL 6
Estan parlant i prenent una beguda quan de sobte ve el Puti amb la seva banda i criden al Lejía, llavors li diuen que per pegar l’altre dia a l’Elies li surrarien a ell avui, comencen a pegar-li i la Clara es posa a plorar fins que al final ve la policía. De mentres a la casa, l’Elies s’ha emportat alguna cosa, i en Joan ho ha vist tot, al

Documentos relacionados

  • Proyecto de protector solar
    3292 palabras | 14 páginas