Resum El perquè de tot plegat

2208 palabras 9 páginas
EL PERQUÈ DE TOT PLEGAT
1. L’Honestedat
Una infermera es troba amb un malalt que s’ha mort i va corrent a dirli-ho a la infermera en cap, però a aquesta no li ve bé perquè té una cita amb el nòvio de la seua millor amiga i el seu torn acava en quinze minuts, per això li demana al metge nou que es faça càrrec i pensa que a canvi ell li demanarà un altre favor ja que sempre la mirava molt sovint. Ix al carrer i en vegada de demanar un taxi per a anar a la cita, crida per telèfon al home per anular-la, pensant en la cita amb el metge.

2. L’Amor
L’arxivera i el futbolista son guapos, alts, intel·ligents i divertits. L’arxivera tracta amb menyspreu al futbolista i ell pensa que realment es fa la dura, que el vol tant com ell a ella. Un
…ver más…

14. La gelosia
Un home es sentís gelós perquè la seua amant li diu que li agrada la seua cigala, però no diu res d’ell. Un dia s’ho diu a ella: que perquè parla només de la cigala, i ella s’enfada i se’n va.

15. Amb el cor a la mà
Una parella es comprometen i es prometen que sempre es diran la veritat i quan ella li suggereix anar a un restaurant japonès ell li diu que no li agrada (encara que ella creia que sí) i afegeix que tampoc li agrada que ella preferisca els restaurants on es fan relacions socials en lloc de menjar. S’enfaden i trenquen la relació.

16. La inestabilitat…
Explica la història del senyor Trujillo, un home a qui sempre li roben la radio del cotxe. Això el porta a comprar-se'n una que es posa i es treu però un dia se l'oblida dins del cotxe i li roben. El problema de la ràdio li comporta molts problemes: deixa d'anar amb el seu cotxe i agafa el taxi, es tanca a casa... Durant aquest temps que es tanca a casa s'aficiona a un programa de televisió en el qual participa i guanya, entre d'altres coses, un apartament a la platja. En aquell apartament hi ha més veïns i ell aconsegueix bona relació amb una parella jove, Raquel i Bplzznt. Un dia el conviden a sopar i a la platja i el marit mort ofegat. Trujillo i Raquel es van casar i tingueren un fill que li posaren el nom del ex marit mort, un altra filla que li deien Clara i després altra filla que li posaren Chachachà. Ara el senyor Trujillo és pare de família i té una dona que se

Documentos relacionados

 • el faedor de mentides
  2301 palabras | 10 páginas
 • L'esclau del mercadal.
  1333 palabras | 6 páginas
 • Tot Sobre Tirant Lo Blanc (Autoria I Datació De L’obra, Estructura De La Novel•La, Temàtica I Valors, Personatges, Fonts Del Tirant, Llengua I Estil, Tècniques Narratives )
  3911 palabras | 16 páginas
 • Reseum del proleg de tirant lo blanc
  2744 palabras | 11 páginas
 • Canvis Econòmics I Socials Al Segle Xix
  6639 palabras | 27 páginas