Resum Per Capitols De "La Tempesta"

947 palabras 4 páginas
LA TEMPESTA

RESUM CAPITOLS 1 i 2.

La Nahara és una noia que odia a la seva mare, i per tant, te una relació familiar dolenta per part seva. La seva mare es preocupa per ella però, quan intenta dir-li algo, la noia es posa a la defensiva. Per el que es veu en aquests capítols només viu amb la seva mare.

Per una altra part, la Nahara és la noia més popular del seu institut, és agradable amb els altres y s’ha guanyat el afecte y respecte dels seus companys. Porta com una vida totalment diferent de casa a l’escola. Ella sempre arriba tard al institut, i tant li fa. Podríem dir que es la típica adolescent que passa de tot. A l’escola ella i els seus companys s’inventen un joc que posa dels nervis als professors i es posen a jugar-lo
…ver más…

Quan la Nahara torna a casa i la veu la seva mare, li pregunta que ha passat, la Nahara li contesta malament però es deixa curar. Al sopar hi ha una altre discussió i la Nahara li llença un plat a la cara. Al dia següent, a l’escola, la Nahara es troba amb la Pitó als lavabos i es parlen, però no de bones. La Pitó li parla del pare de la Nahara, i aquesta li agafa i la posa contra la paret, però quan la Pitó nombra a la Laura, es queda sense forçes.

Capitol 8, 9 i 10:

La Nahara rep una trucada de la seva tia. Aquesta li diu que no pot tractar així a la seva mare, que li deu un respecte. Quan penja el telefon, la Nahara discuteix amb la seva mare i li diu que l'únic que l'estimava era el seu pare.
La Nahara s'en va de casa. Passa pel parc que solia visitar de petita. Allà hi va enterrar una capsa on guardava records. Va mirar el lloc on estava, però no volia desenterrar-la. Encara no. De cop i volta, va començar a ploure.
La Nahara passa per casa de la Silvia per canviar-se de roba. La seva amiga encara no entén perquè havia dormit al parc i no havia anat a casa seva. Arriven a l'institut i a l'hora de geografia, es possen a jugar amb el professor.

Capitol 11, 12, 13 i 14:

L'Ahmed, l'Oriol, la Silvia i la Nahara han quedat per fer un treball a casa de la Nahara. Quan fan un descans, les noies s'en van a fer el berenar. Mentrestant, els nois es posen a mirar fotos que la Nahara té als armaris. L'Ahmed veu una foto a un calaix de la

Documentos relacionados

  • Trabajo Valencino El Manuscrit De Mossen Guerra
    623 palabras | 3 páginas
  • Tirant Lo Blanc - Episodis Amorosos
    2847 palabras | 12 páginas