Resum el metode gronholm

591 palabras 3 páginas
Resum llibre:
El mètode grönholm:

Índex:

1) Portada
2) Índex
3) Fitxa Tècnica
4) Resum del llibre
5) Personatges
6) Espai
7) Temps
8) Narrador
9) Opinió personal

Fitxa Tècnica:

Autor: Jordi Galceran

Editorial: La Butxaca

Data de publicació: 2008

Número de pàgines: 92p

Resum del llibre:

El llibre tracta de la Dekia i la seua oferta de treball, ella a la oferta de treball fica que hi ha unes condicions de treball molt bones i que es cobrarà un sou molt elevat. Quan va a veure quanta gent a anat a agafar aquella oferta de treball nomes hi troba quatre persones, de entre les quals tres de elles son psicòleg que tenen com a objectiu examinar psicològicament als candidats (estant
…ver más…

C. Carles:

Es un personatge rodo, ja que fa una espècie d’evolució des del principi fins al final de la obra. Ell al principi es mostra molt tímid, i no vol donar gaires opinions personals , però en acabar l’obra canvia.

D. Ferran:

Es rodo perquè al principi semblava un egoista i una mala persona, però al final es veu que això només ho feia per aparentar que era millor que els altres, i que ho havia fet per que l’agafessin a ell i no als altres tres, (encara que no hagués sigut possible).

Espai:

Es un espai intern perquè ells estan tots en una sala en la que es fan les proves, ya que ningu pot ni entra ni sortir dic que es intern.

Temps:

Jo crec que el temps es actual perquè en les diferents parts de la obra es diuen coses de els telèfons mòbils, també perquè busca un lloc de treball amb unes prives especifiques i en una sala, això nomes passa a la actualitat.

Narrador:

No hi ha narrador perquè es una obra de teatre.

Opinió personal:

A mi em sembla que es una obra curta i fàcil de llegir, penso que podria ser mes complexa en el sentit de la historia, encara que a mi així ja esta

Documentos relacionados