Resum "l'assassinat del professor de matemàtiques"

625 palabras 3 páginas
L’ASSASSINAT DEL PROFESSOR DE MATEMÀTIQUES

Tres alumnes d’una classe: l’Adela, en Nicolau i en Lluc no anaven gaire bé de mates. En Felip Romero, el seu profe de mates, els va cridar al final de la classe i els va dir que són els únics que suspenien mates i els va preguntar que si no els feia vergonya. Van assegurar que, per a ells, era impossible comprendre-les. La missió d’en Felip era que aquests tres alumnes entenguessin els problemes i tot el relacionat amb les mates a través d’un joc.
Va arribar l’examen definitiu i encara que hi van posar tots els seus esforços van treure un quatre.
En Felip va confiar en ells i els va donar una segona oportunitat. Aquesta consistia en una mena de crim planejat amb un seguit de
…ver más…

però res. Al final se’ls va acudir provar amb l’abecedari i van posar totes les lletres de l’abecedari, cadascuna amb el numero que li pertocava : A=1, B=2... i amb aquest sistema: posant els resultats ordenats i cadascun amb una lletra, va sortir un nom, el nom de l’assassí: DIRECTOR.

Corregueren altre cop cap a l’escola perquè no se’ls acabés el temps i allà trobaren el director parlant amb el mateix Felip Romero. Es quedaren, els tres, garratibats, sense paraules, perquè es pensaven que el professor era mort. El Director i en Felip els ho explicaren tot: havien muntat tot allò perquè ells resolguessin els problemes amb més motivació.
Com que havien arribat a l’hora amb tots els problemes resolts, es mereixien un deu, però tots estaven d’acord en què s’hi havien de descomptar alguns punts, ja que ho havien fet en grup i que tenien molta sort d’haver tingut aquella oportunitat d’aprovar, ja que cap més alumne no l’havia tingut. Així que al final es quedaren amb un cinc, però almenys van aprovar.

Van tornar cap a casa seva baldats i amb ganes de donar als pares la bona notícia però, de sobte van aparèixer els agents de policia.

Els tres amics es posaren a córrer cada un en una direcció diferent per tal d’escapar-se d’un altre

Documentos relacionados

  • ..Uuuoooooo
    1954 palabras | 8 páginas