Resum l'infern de marta

1550 palabras 7 páginas
RESUM L’INFERN DE MARTA

Capitol 1: EL RISC DE VIURE

Marta coneix a Hector en una festa a la qual va anar amb Jofre, Julia i Carme. Hector es un xic de complexió mitjana, esprimatxat, cara redona i amb uns ulls blau cel que contrasten amb el seus cabells castanys, llisos i pentinats amb clenxa.

Carme va presentar a Hector a les seues amigues i ell es va quedar impresionat quan va vorer a Marta. Aleshores més endavant Hector li demana de anar a pegar una volta en la qual van tindre una xarra molt agradable.

Capitol 2: SERÉ COM L'ANEMONE PER A TU

Marta va anar a casa dels seus pares, feia quatre setmanes que estava lluny de Vedat i sentia nostalgia.

Pasada una setmana, Marta va tornar al pis de Valencia, algu va tocar el
…ver más…

Finalment van acabar fent lo que va sugerir Hector i ell li va donar a Marta els diners que li havia donat son pare per a la residencia i els llibres per a que ella s'encarregara de distribuir-lo.

Capitol 5: TORNS DE LATRINA

L'endema de reis van arribar Carme i Julia les quals es van sorprendre de veure que Hector s'habia instalat, ell les va recibir amb unes roses roges i oferint-li unes cerveses, les xiques van preferir ignorar-lo.

La convivencia es va fer insuportable, Hector es va fer amb el control de la tele, no feia les tasques de casa que finalment tenia que fer Marta i humillava a Marta continuament.

Una vesprada del mes d'abril Hector va entar al aseo mentre que Julia s'estava dutxan i va escomençar a espiar-la, va intentar tindre algo amb ella i Julia el va tallar de colp. Ella va agafar unes tisores i el va amenaçar, ell va fer unes pases cap avant i es va apollar les tisores i la va convidar a que li les clavara pero Julia no va fer cas i Hector la va espentar i es va pegar un colp als ronyons. Aixo va ser la gota que va fer vesar el got.

En maig es va trencar la convivencia, Julia i Carme van abandonar el pis i Marta per a poder afrontar el gastos va decidir deixar d'estudiar i ficar-se a treballar a un bar de copes.

Capitol 6: JA NO SÓC EL TEU GOSSET

Hector a penes volia eixir de casa i un dia

Documentos relacionados

  • Trabajo sobre el libro: EL VERÍ DE LA COBRA
    1218 palabras | 5 páginas