Resumen Cap. Doble Joc

1184 palabras 5 páginas
Carta 7
Doncs, el seu pare no podia tornar al poble, no era ningú i, sobretot, els papers que legalitzaven la seva estada a frança estaven a les mans de Ducros, depenia d’ell, que els havia facilitat per mitjans ilegals, però q limplicaven en cas q el volgues denunciar.
Van anar a veure l´home del pis on va viure el seu pare, al carrer de sant llorenç.
El senyor narcis Perelló alt i cepat, els va obrir, i va decebre, sense saber-ho, les poques esperances que tenia de trobar al seu pare sota una nova identitat. La julia li va dir: hem sabut que vostè té unpis a sant llorenç i ens agradaria saber si es lloga i si el podiem anar a veure. El senyor barnusell, lantiquari, ens ha dit potser…
La idea de fer pensar a aqell home q eren una
…ver más…

Tornava amb el cap en blanc, buit i disposat de nou a agafar els pinzells ben aviat.
Va acabar fent trenta olis que Michel Ducros va donar per bons els darrers dies d’agost i que eren el suficient material pero organitzar una exposicio inicial.
Pero tot va canviar mentre ho embalava tot per anar a Paris , Ducros va entrar a l’estudi i va veure que ell sognava amb una lletra gairebé infantil tots els cuadres. Ducros li va cridar i sen va anar, despres va tornar amb el contracte que havien firmat , on posava que ell es comprometia a donar sense signar totes les seves obres.
Ducros seria per als ulls del mon l’autor dels seus cuadres , els qui signaria i rebria tots els honors i Jean-Luc Vildrac no existiria mai, seria un anomenat “negre”.
Abatut, deixà caure els pinzells i s’allunyà , de repnt va començar a recordar imatges de records I cada cop que s’allunyava s’interposava cridant-li amenaces amb el paper als dits.
Al cafè de Pierrot s’assegue en una taula i hi va beure fins que Pierrot li anà a dir que tenia que tancar.
Van surtir cap a Paris l’endemà just clarejar, va ser un viatge silencios .
A les golfes del num 17 de la Rue Vavin, on viva Ducris i havia un estudi lluminos on Jean-Luc començaria a pintar cuadres per la propera exposicio que caldria tenia acabada a punt a finals d’any.Ducros passava els dies molt ocupat, movent els fils per organitzar l’esposicio( inauguració finals de

Documentos relacionados

  • baños del inca cajamarca
    18886 palabras | 76 páginas
  • 12 Niveles de amor
    705 palabras | 3 páginas
  • La importancia de las rondas y los juegos tradicionales en la primera infancia
    4510 palabras | 18 páginas