Resumen "Les cendres del cavaller"

3973 palabras 16 páginas
Resum de Les Cendres del Cavaller de l'autor Silvestre Vilaplana
La novel·la històrica comença quan l´autor del Tirant lo Blanc escriu una carta al Senyor Marti Joan deGalba. En la carta li demana que el Tirant lo Blanc sobrevisca i que siga cuidat amb la mateixa intensitat que ell el va cuidar.
El principi relata com el seu pare l'havia fet aprendre l'ofici d'agricultor per tal que poguera treballar totes les terres que heretaria. Però li ha tocat viure una època difícil. El seu cosí li conta que una gran plaga ha devastat la majoria de cultius i les rendes de la família han disminuit de una manera exajerada.
A més, la familia ha arribat a un punt molt gran de enemistat amb la reina ja que esta està a favor de l'arxiduc Carles, mentre
…ver más…

Va viatjar per terra i quan va arribar al pais va anar cap a Berlin amb uns mercaders que li van dir que el rei estava content de recibirlos. Quan Galceran va aplegar al palau va tenir que esperar uns dies a que el rei li diguera coses. Un dia va fer cridat al palau i va contar al rei la seua historia.
El rei va aceptar el cas i li va convidar a que participara en un torneig que es celebraria unsmesos mes tard. Galceran va aceptar i es va retirar. Li va manar una carta a Montpalau dient−li que ja estava tot preparat per a que el combat es fera a Lisboa amb tots els consentiment.
Tots estaven avisats i havia costat molts Diners organitzaro tot, però Montpalau no es va presentar i la lluita no es va poder celebrar. Lo pitjor de tot es que les jueus si volien cobrar tot el seu prestam. Allò va suposar un gasto molt, pero que molt gran.
Mentres que esperaven un veredicte del rei d'Alemani van coneixer a Richard Beauchamp, un guardia de molta confiança del rei, amb qui va fer una bona amistat.Un dia quan estava parlant amb Beauchamp va vore a Lady Elisabeth, dona del rei i es va enamorar d`ella de seguida a pesar de les advertencias de Beauchamp.
Uns dies anbans que començaren les festes d'allà va arribar una carta de joanot on lis posava al dia dels asumtes famil·liars i li contà que a Montpalau havia estat detingut per ordre de la reina. Joanot

Documentos relacionados