Resumen de l'illa del tresor

2490 palabras 10 páginas
RESUM
1 EL VELL LLOP DE MAR A L'ADMIRAL BENBOW INNA l'hostal del pare de Jim, l'Almirall Benbow, va arribat un mariner amb un cofre. Després de deixar tres monedes d'or i assegurar-se que el lloc no tenia molts clients, es va allotjar.Cada mes li pagava a Jim per avisar si veia un home d'una sola cama.2 EL GOS NEGRE APAREIX I DESAPAREIXEl pare de Jim cada vegada estava més malalt. El capità va sortir a passejar i en tornar es va trobar amb un home a qui deien Gos Negre. Varen tenir una baralla i el Gos Negre va fugir corrent. Varen descobrir que el capità es deia Billy Bones i, el capità va tenir un atac, però el metge el va poder salvar.
3 LA TACA NEGRAJim li diu al capità que no es podrà aixecar del llit en una setmana, el capità es
…ver más…
Les altres persones li diuen a Silver que estanfartes d'obeir ordres però Silver els diu que han d'esperar i tenir paciència, però quanhagin carregat el vaixell i estiguin prop de la costa, es revelaran i penjaran al capità ia la resta del nobles.Silver protesta dient que són tots uns impacients i que per culpa que no podran esperar hauran deamotinar a l'illa. Passat una estona el guaita informa que ha vist terra.

12 CONSELL DE GUERRAEl capità reuneix a tota la tripulació i els pregunta a veure si algú l'ha vist mai. Silver respon quesi. Llavors el capità li ensenya una còpia del mapa on no figuren les creus i la pregunta algun llocon poder amarrar el vaixell. Quan tots tornen al seu lloc Jim li diu al doctor Livesey que necessitaparlar amb ells urgentment. Quan es reuneixen Jim els explica tot el que ha passat, decideixen que elmillor és seguir endavant com si no passés res.13 COM VAIG COMENÇAR LA MEVA AVENTURA A TERRAArriben a l'illa i els mariners cada vegada estan més nerviosos, el capità s'adona que Silver fa totel possible per calmar els ànims i li demana que l'ajudi a controlar els mariners. El capità deixa el dialliure amb el propòsit que si se'n van tots, deixar-los a l'illa i salpar. Però sis mariners es queden en elvaixell, i a sobre Jim es munta en un dels bots que van a terra.14 EL PRIMER COPPel que fa arriba a terra Jim surt corrent cap al bosc. Quan ha passat una estona escolta uns sorolls is'amaga.

Documentos relacionados