Resumen por capítulos JOC BRUT (valenciano)

881 palabras 4 páginas
CAPÍTOL 1: El projecte.
Tot comença a la parada de l’autobús, quan Xavier, el principal protagonista de l’historia, es fixa en una xica, Juna. La seua bellesa el deixa al·lucinat. Parlen un poc una vegada dins del vehicle, però res més, queden en veure’s cada dissabte a la parada de l’autobús. Poc a poc, la relació pareix més seriosa i comencen a veure’s també alguna vesprada. Van al parc, al cinema, a prendre un cafè. Però el caràcter de Juna sembla una mica estrany: unes vegades vol una cosa, després l’altra… està indecisa. Estava insegura de la relació, ja que els dos eren més bé pobres i ella no volia tindre un futur agoviada pels diners, volia tindre un futur sense complicacions, assegurant-se de que vivirà bé, però també estimava
…ver más…

Pareixia que la idea de simular un suïcidi havia sigut molt bona.

CAPÍTOL 3: La recerca.
Arriba el moment en el qual els dos s’han de veure al cinema després de sis mesos, però Juna no apareix. Ell continua anant deu dies més, mantenint una esperança cega, però no li serveix de res, no apareix. Xavier decideix buscar-la, començant per sa casa, però al arribar es sorprèn. Ja no hi habita eixa família, Juna s’havia canviat de casa i ell no sabia per on començar. Va parlar amb la actual llogatera de la casa, després amb l’administrador de l’edifici i no va traure cap informació que poguera utilitzar per trobar-la. Va decidir anar al suposat poble on Juna l’havia dit que havia viscut, i res, no va trobar cap pista tampoc.
Va tindre una bona idea, i va anar a casa de l’amiga invàlida a qui ella visitava cada dissabte. Es va adonar que no existia cap amiga, a qui en realitat visitava era al seu amant, i va traure molta informació d'ell gràcies a la portera de l’edifici. Xavier estava convençut que ell sap alguna cosa, així que el va localitzar i el va vigilar durant uns dies, fins que va estar segur d’haver trobat a Juna. Va esperar a que ella es quedara sola i va entrar a la casa per demanar-li explicacions, però a més d’això va soltar tota la seua ràbia acumulada durant tots aquestos mesos, fins que dos policies el van atrapar. CAPÍTOL 4: Les explicacions.
Una vegada Xavier va ser atrapat per la policia, el van endur

Documentos relacionados