Resums Sense Sortida

1603 palabras 7 páginas
CAPITOL 1
En aquest capítol explica com era el poble abans de que nasqués la Juana, la protagonista. També explica com era aquell poble fins quan tenia 14 anys. Finalment, diu com els hi va canviar la vida als 17 anys quan una nit van veure com uns pelats perseguien a uns magrebins per matar-los, llavors elles quan volien marxar per no ficar-se en cap embolic... ja era massa tard.
CAPITOL 2
L’avi de la Juana era un gitano de Cadis que feia el que podia per alimentar la dona i els quatre fills, però, un mal dia es va morir la dona. Llavors el avi va sentir dir al seu cosí que a Barcelona hi havia feina. L’avi va marxar a treballar a Barcelona i va treballar de valent per poder portar els fills a Barcelona. Finalment, va aconseguir
…ver más…

L’home després de mirar-les va veure que eren les fugitives que buscava la policia, el home va agafar el telèfon per trucar a la policia i en aquell mateix moment van marxar escopetejades lluny, on van para sota un arbre a menjar-se les magdalenes que havia robat la Rosa.
CAPITOL 13 Després d’aquest envolic, al migdia van veure que cada cop els i quedaven menys calers i el que van fer va ser apropar-se a una gasolinera a robar algo, que encara se’n van sortir prou bé. Van tornar cap a la caravana del Jose al lloc on havien quedat, es van quedar a sopar amb el Jose i la Chelo, però no van voler quedar-se a viure allà i van marxar.
CAPITOL 14
Al vespre no podien dormir i es van ficar a mirar les estrelles perquè la Rosa estava pensant en explicar-li tot a la policia, però la Juana si va negar. Van anar les dues emprenyades a dormir. Unes quantes hores més tard la Juana va voler anar a parlar amb la Rosa, però la Rosa ja no i era, havia marxat. La Juana es va quedar plorant, quan la Chelo la va anar a consolar.
CAPITOL 15
La Juana va passar un molt mal dia fins que el Jose no va arribar amb la Rosa, la Juana es va alegrar moltíssim, llavors les dues van anar a parlar al bosc del que havia passat aquell dia. La Rosa li va explicar que havia anat a parlar amb la Tina, la seva tutora. La Rosa li va explicar que li havien dit que tot el professorat les defensaria. La Juana li va

Documentos relacionados

  • Soluconari catala 3 eso teide
    21380 palabras | 86 páginas
  • Clasificacion de cargos
    1906 palabras | 8 páginas