Resums aloma; mercé rodoreda

4718 palabras 19 páginas
· Resum de cada capítol:

Capítol 1

Aquella tarda de començaments de primavera, Aloma no parava de pensar en aquell pobre gat. Anant carrer avall va sentir l’olor d’un foc i l’espetec de branquillons. Allò li va fer recordar el seu germà, Daniel, que s’havia suïcidat.
Ella vivia amb el seu germà gran, Joan, amb la dona d’ell, Anna, i amb el fill de tots dos, Dani.
Al mig dia el seu cunyat va enviar un telegrama dient que s’estaria un temps allà a Barcelona.
A la tarda Aloma va agafar el tren per anar fins a Plaça Catalunya per anar a comprar unes cortines que Anna li havia encarregat, ja que ella no podia. Després d’elegir les cortines va anar rambla a baix perquè volia comprar-se amb els diners sobrats un llibre per a ella.
…ver más…

Hi havia un home que buscava a algú que conegués i Aloma es va fixar en ell. Van passar uns quants minuts quan es va adonar que aquell home en que s’havia fixat abans era Robert.

· Espai físic: Port, la Rambla de plaça Catalunya (Barcelona) i casa Aloma.
· Època de l’any: La primavera.

Capítol 4

Quan van arribar Joan i Aloma amb Robert a casa, els dos germans es van abraçar ja que feia molt de temps que no es veien i la visita de Robert era molt ben rebuda per part d’Anna ja que a lo millor podria ajudar monetàriament la seva visita. A Aloma no li agradava que aquell home que no coneixia de res es quedes a dormir durant un temps a casa seva. Aloma es sentia estranya encara que sentia alguna mena d’atracció per aquell home amb tanta classe. Alguns amics i veïns s’enteren de l’arribada de Robert a Barcelona i van a casa d’Aloma a veure’l i a que expliqui coses d’Amèrica. En especial hi ha una noia, que es diu Coral, que és molt maca i atrevida que va a casa d’Aloma a veure si pot encisar a Robert. Només arribà va enamorar a Robert i també a Joan, això creava una sensació de gelós per part d’Aloma ja que a ella li agradaria ser com Coral, vestir com ella, fer lo que fa ella, però que per la seva forma de ser mai podria. Però també es sentia malament ja que Joan no feia més que bavejar quan tenia a Coral al costat i això li feia mal perquè ell estava casat amb Anna. A més, a més no li agradava que Robert la mires constantment a Coral i no a ella. Aloma

Documentos relacionados

  • Resums aloma; mercé rodoreda
    4706 palabras | 19 páginas