Trabajo "Hem Diuen Tres Catorze"

1377 palabras 6 páginas
Treball d’Estiu en Català: Em diuen Tres Catorze

RESÚM
Tres Catorze, en realitat, Teresa Pi, una adolescent normal i corrent, bonica, simpàtica, amb novio, que rebia trucades del seu Enamoradament Enamorat recitant-li poemes d’amor i que va a l’institut i que odia el futbol, com casi totes les noies. Bueno… en realitat no es normal i corrent i ara veureu per que.
Resulta que la Tres, va perdre els seus pares en un terrible accident de trànsit en el que ella no estava present. Des de aquell moment viu amb la seva particular àvia, la àvia Tecla. També va decidir substituir al seu pare en la seva agencia de detectius “Pi i Zamorano”, on casi mai arriben casos que puguin distreure a una adolescent de la seva vida quotidiana, o no
…ver más…

En un intent de entrar al garatge van aparèixer els senyors de la Selva amb la intenció de marxar amb el cos d’en Galià, en dos cotxes. La Tres va poder amargar-se, però l’Anna es va quedar en un dels maleters dels cotxes.

En l’intent de fugir de la policia, la Tres es troba amb en Manolo Due, i ell la deixa pujar al seu cotxe. Però van comptar amb la mala sort de envestir amb un quiosc, provocant així que la policia els detingués.
Van anar a la comissaria i van explicar a la policia tot lo ocorregut.
La Anna Farrás va aconseguir escapar del maleter i un home la va portar a casa. Mentrestant en la casa dels avis de la Selva, en Jacint va demanar-li al pillastre, el home que servia a la casa que enterrés al mort i fes desaparèixer el cotxe. La policia va anar fins a la casa dels avis de la Selva, amb la fi de trobar a l’Anna, però per equivocació es van emportar a l’altre Anna que afirmava que els seus pares l’havien segrestat en aquella avorrida casa.
Després de aquell espantós dia, la Tres va conèixer a la Silvia Foscor, una guapa model amiga del Rodri Zamorano, es va comprometre a ajudar a la Tres a desemmascarar a en Jacint de la Selva, juntes van anar a casa dels de la Selva a buscar pistes, sense èxit, perquè els senyors no es trobaven a la casa. Però la Tres sabia que la Silvia tornaria a anar. I si, va

Documentos relacionados