Treball preguntes llibre Muntanyes Russes

2500 palabras 10 páginas
TREBALL: Muntanyes russes
CURS: 4rt ESO
NOM; N. A

ACTIVITATS:

1.- La Núria ens diu que prefereix escriure correus a xatejar. Per què? I tu, què t’estimes més? Tens arguments a favor i en contra d’una i altra opció?

La Núria prefereix escriure correus per que va proposar a la Fàtima que no rectificarien res de lo que diguessin que ho escriurien tot i tal com els hi va passar i tindrien que ser sinceres, ames que amb un xat no se sap pas quan es connecta l'una i l'altre i si s'envien les cartes cada una agafara el seu temps en escriure i enviar-la..etc

Jo m'estimo més xatejar per que aixi se si la persona s'ha connectat o si esta connectada
…ver más…

En conclusió de part meva si vas a tenir una relació a distancia procura veure la persona els caps de setmana de tant en tant, es farà molt fàcil si els dos posen de la seva part i lluiten per seguir junts, i si no t'hi veus en cor talleu, per que després poden sorgir un munt de problemes.

4.- Fixa’t que al primer paràgraf de la pàgina 21 hi abunda la conjunció i (subratlla-les). Quin efecte provoca això en el lector? Prova de canviar la i per altres nexes i observa el canvi d’estil que es produeix. (fes-ho per escrit i comenta els canvis.)

La conjunció provoca els canvis d'accent.

.....................................................................................

Capítol 6

1. En aquest capítol la Fàtima reflexiona sobre els estereotips. Busca la definició d’estereotip al diccionari. És el mateix estereotip que prejudici?

Els estereotips són un conjunt d'imatges mentals i de construccions lingüístiques fruit de l'herència cultural d'un conjunt de prejudicis i d'actituds adquirits. Simplifiquen la realitat esdevenint eines que ens la fan més comprensible.

No, per que a vegades ens donen un objectiu, un camí a seguir.

2. Per què creieu que sorgeixen els

Documentos relacionados