cadena de favores qüestionario

1169 palabras 5 páginas
ACTIVITATS 1. Primer dia de curs els alumnes xerren. El professor està d’esquena. Es gira immediatament, tothom calla. De què es sorprenen els alumnes? Per què? Què creieu que pensa el professor?
Els alumnes es sorprenen de la cara del professor ja que la te cremada , al principi pensava que hauria tingut algun accident de tràfic i l’automòbil s’hauria incendiat.

2. Què faríeu si us fessin aquesta proposta? Think of an idea to change our world – and put it into ACTION.
Jo faria una reforestació, plantaria arbres i així les plantes canviarien el diòxid de carboni per oxigen, jo sola no faria molt efecte però amb més gent potser podria fer alguna cosa.

3. Com us sentiu quan us fan
…ver más…

En quines situacions veiem que no es pot controlar? Per què creieu que la beguda l’ajuda a “resoldre els seus problemes”?
La mare beu quan li sembla que alguna cosa es impossible de resoldre o quan esta molt nerviosa. La beguda no li ajuda a res eccepte a calmar-se i olvidar-se del mon on viu.

11. Jerry se’n va a una altra ciutat i es troba amb una noia que es vol tirar des d’un pont per suïcidar-se. Per què creieu que es vol suïcidar? Jerry li demana que l’acompanyi a prendre cafè, que li salvi la vida. Per què ho fa? Què ha passat perquè en Jerry canviï?
No se, es pot suïcidar per moles motius, problemes familiars, manca de diner, maltractament..
En Jerry li demana que es prengui un cafè amb ell, per que s’holvides del que estava fen i baixar-se de la barra.
En Jerry a canviat perquè en Trevor la demostrat que ell podia canviar, amb una mica d’ajuda o sense, però sempre amb paciència i ànims.

12. Al llarg de la Història Contemporània trobem moltes persones i organitzacions que han fet realitat el somni de millorar el món, com és el cas de Gandhi, Marie Curie, Martin Luter King, la mare Teresa de Calcuta, Amnistia Internacional, Càritas, Greenpeace, Intermon i un llarg etc. Busqueu informació sobre alguna persona o organització i descriviu en 5 línies el perquè us ha cridat l’atenció, en relació al que van fer o fan.

Marie Curie és una dona que estudiava química i física, va ser la primera persona en

Documentos relacionados