el llibre de lhivern

1953 palabras 8 páginas
SEGONA PART
6.Per que en joel diu que Bellvitge és Bellvitgegrad ? Quina relació hi troba, entre el seu barri i Rússia ? en joel diu que Bellvitge és Bellvitgegrad perquè el troba mols semblant, recordant el seu barri molt, carrers, ambient etc. La relació que troba el entre el seu barri i Rússia es que li recorda aquell clima de fred molt alt , que es molt gran allò, que hi han persones estrangeres.

7 En el capítol negre sobre blanc en joel també compara Malnom amb Rússia . Quin és l’element de relació , en aquest cas ? en el capítol l'element de relació es que troba una mica diferent tot, les cases , l'ermita , el fred que hi havia, tot allò que envolta malnom.

8 per que en joel es considera diferent dels seus com anys en
…ver más…

Respon aquestes preguntes: l’Hèctor es un noi que pesa uns noranta quilos, tímid, alt , ros , te una mica de pelosa a les galtes, ulls blaus i petits amb un cor de bona gent. com es va conèixer , amb el joel? el joel va conèixer a l’Hèctor el primer dia de classe quan va arribar i un del nois es va ficar amb ell , llavors joel es va girar i li va fer una mirada molt agressiva i va ser quan l’Hèctor li va somriure com agradant el que va fer a partir d'aquest moment comença una amistat. Quina gran prova d’amistat li dona , abans que en joel marxi de Bellvitge? la gran prova que fa l’Hèctor a joel es quan li deixa la carta escrita responen de la que envia ell, en aquesta carta li desitja molta sort en el seu viatge.
19 Respon aquestes preguntes sobre la Sandra: com la coneix, en joel?
Quins sentiments oposat inspira a en joel al llarg de la primera part del llibre?

20 Fes una descripció física de l’Agustí . com li diu, en joel ? l'Agustí es Llarga cabellera rossa, arrissada, ulleres rodones i ulls blaus, d'uns vint-i-cinc anys joel li diu "un hippy tarat per les drogues que es disfressa de

Documentos relacionados