fghj

630 palabras 3 páginas
Daniel Casanovas
Juan Chillón
4t ESO Català B

1a PREGUNTA:
Quin fet crucial s'esdevé en la biografia de Llull i que marcà la seva vida posterior?
Les 5 crides de Déu, que les té en 5 somnis seguts on surt déu crucificat, on li deia que estengués el cristianisme arreu del món.
2a PREGUNTA:
Què implicà per a Llull la crida de Déu?
Un canvi a la seva vida, deixarà la bona vida per pelegrinar per arreu del mon i això el que el porta a vendre totes les seves possessions i deixar als seus dos fills i a la seva dona i ha escriurà diversos llibres de diferent generes, però sobre tot de filosofia.
3a PREGUNTA:
Llull va ser un gran viatger. Quin motiu el portarà a moure's per gran part d'Europa?
…ver más…

És per això que no s’ha de separar la fe de la raó
La concordança entre allò que és ver i allò que és racionalment demostrable és la clau de volta del mètode que Ramon afirma que va rebre en la visió de Randa.
L’Art es pot entendre com l’exploració racional, organitzada i sistemàtica, de com els principis generals, la realitat ontològica pròpiament dita, organitzen la creació i la ment de l’home, en tots els seus aspectes reals i imaginables.
LA GRAN PREGUNTA
La veritat es que Ramón Llull es un gran filòsof, i la seva mentalitat s’ajusta a la de la seva època, molt teocèntrica amb una gran referència a deu, diu que no s’ha de separar la fe de la raó, cosa que canviarà radicalment uns segles mes tard.
Llull es notablement influït per tot el seu entorn de vida i totes les ensenyances que rep, el fet de viure tal i com ho dicta el senyor, amb les coses nomes fetes per l’home sense tenir capritxos i altres possessions innecessàries que sol aparten al Home de la puresa, així que en conclusió Ramón Llull segueix una mentalitat molt semblant a la actual en aquell

Documentos relacionados

  • Concierge
    1912 palabras | 8 páginas