l'Esfera Maragda

1387 palabras 6 páginas
L’esfera maragda Josep Lorman

[pic]

Paula Arellano Pujol Fitxa bibliogràfica:
Autor: Josep Lorman
Títol: L’esfera maragda
Editorial: Planeta & Oxford
Col·lecció: Nautilus nº1
Any d’edició: Barcelona, març 2005

Personatges:
Judit: És una noia jove, de dinou anys. Acaba de començar psicologia a la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat de les Illes Balears, la mateixa que el seu germà, Sergi. Fa gairebé un any que els seus pares van morir, d’un accident de cotxe, per això ella i el seu germà viuen junts al mateix pis sols.
A la història no es parla molt del físic dels
…ver más…

Neda molt bé dins de l’aigua. És un dels germans de coordenades de Edgron.

Resum:
Judit, una noia jove de dinou anys, es desperta un dia després de tenir un estrany malson de tribus i éssers estrafolaris. El més estrany de tot és que, es desperta diferent... amb un tatuatge en el muscle esquerra amb un signe no conegut per ella i una esfera maragda sota el seu llit.
En Sergi, després de descobrir el tatuatge de la noia i la esfera, decideix portar-ho tot a la Universitat per estudiar-ho a fons.
Aquell mateix dia, per mala sort, els hi roben la bossa a on portaven l’esfera.
L’home escapa, però en Sergi aconsegueix arribar a la casa a on el lladre havia parat.
Per la nit, en Sergi, la Judit, l’Eduard i la Berta, fan una escapada a la casa del presumpte lladre.
Salten dins la casa, quan de sobte surten dos homes, exactament el que havia robat la esfera i un home vell amb una escopeta. Els havien enxampat amb les mans dins la massa.
Tot havia sigut un malentès. Havien anat a parar a la casa d’un científic, el professor Martorell. El lladre treballava amb aquest científic. Els dos homes havien notat una energia impressionant que venia de la bola i per això l’havien robat, per poder-la investigar.
Després d’uns dies d’investigació el professor descobreix que la pedra conté un missatge de socors d’Edgron dirigit a la Judit, la seva germana de

coordenades.
Això fa que tots junts es traslladin al Bosc Humit, a on Edgron s’amaga dels kàrbons, i comencin una llarga

Documentos relacionados