resum_tot el que podriem haver estat tu i jo si no fóssim tu i jo

3084 palabras 13 páginas
Tot el que podríem haver estat tu i jo si no fóssim tu i jo, es un llibre que parla d’amor. Un amor sense fronteres que traspassa el temps i l’espai.
Cérvols amb cap d’àguila
En Marcos, es un noi que li agrada dormir, enveja i admira a la gent que ho pot fer a qualsevol lloc i en qualsevol moment. Ell per dormir necessita el seu llit, però sobretot necessita el seu coixí que és quelcom molt personal on si troben els seus somnis i malsons. Aquesta és la raó perquè els hi posem fundes.
Ell és un impacient i creu que la impaciència es una virtut. Per això aquella nit mentre dormia va deixar un ‘so obert’, tot esperant el paquet que li havien de dur. Així ho va fer quan somiava amb cérvols amb cap d’àguila. Sempre li havien agradat
…ver más…
La mort la va pintar als vint-i-tres anys en un quadre on va plasmar un plat blau amb un gelat de nata amb nous. El darrer àpat d’un condemnat a mort. Però mai va fer cap pas per pintar el sexe, tot i haver promès a la mare que finalitzaria la trilogia. Ara recordava com un maledicció les paraules de la mare quan un dia li va dir “miraràs els meus ulls sense vida i encara no hauràs creat la trilogia sobre la teva pròpia vida” .
El taxi va arribar al Complex on l’esperava el seu ajudant, en Dani. Estava a punt de trobar-se amb el primer estrany que arribava al planeta terra, però el seu cap només pensava en un estrany quadre sobre sexe.

No sé si el do em va trobar a mi o si jo el vaig trobar a ell
Quant tenia disset anys va topar amb una dansaire i de sobte en un parell de segons va conèixer tota la seva vida. Dues fotografies, els moments més dolços i el moments més tristos, acompanyades de dotze sentiments més van deixar-la nua davant dels ulls del Marcos. Entre ells també va sentir l’odi envers la seva mare que dos mesos més tard va acabar a la UCI després d’un intent d’homicidi. Va ser llavors quan va saber que allò que havia passat no era fruit

de la seva imaginació. Va ser llavors quan el do i ell es van trobar per primer cop. Ara havia de fer servir aquell do per esbrinar qui era aquell estrany.

La noia portuguesa i el forner que estimava els cavalls
El primer cop que va

Documentos relacionados