xantal la xica digital

1705 palabras 7 páginas
XANTAL LA XICA DIGITAL

Personatges

- Xantal
- Diana, la mare de Xantal: alta cabell castany i mirada dolça
- Albert el pare de Xantal: morè, mitjana alçada, ulls grans i molt actiu
- Ginecòleg
- Òscar i Alícia amics dels pares de Xantal
- Carolina (mestra de parbulars)
- Mercè (mestra de parbulars)

Capítol 1

Presentació... Albert i Diana volien tindre una criatura. Al cap d’uns mesos Diana li diu a Albert que anaven a ser pares, que Diana esta embarassa. Però Diana passa de ser optimista a ser patidora. Un dia el ginecòleg li va dir que tenia un petit hematoma, que li’l curaria per a que no s’escampe.

Capítol 2

Era hora del
…ver más…

Beró jo ho vaig grabar i li ho vam ensenyar al director. La jutguessa va tindre que portar la colla de Pau a un reformatori, però alguns no van anar. Aleshores Marc, Ricard i tres companys mes hem seguien ( m’acompanyaven ) a tots els llocs per si de cas hem feien alguna cosa.

Capítol 11

El dia 7 d’agost anava amb Ricard al supermercat però un cotxe es va parar i em va secuestra. Ricard va cridar al 112 i després a ma mare. I vam anar a la comissaria, vam denunciar la desaparició i un cotxe va portar a casa a la meua família.

Capítol 12

La policia me esta buscan no se on estic però tinc molta por. Jo sentia passes, una xica hem va posar una gometa i hem va extraure sang. Em van dir que si feia el que deien no hem passaria res. Desprès sen van, anar al cap d’una estona vaig sentir portes. Era la polícia! Van cridar als meus pares i hem van dur a l’hospital per a fer-me una revisió. A la sortida hihavia molts de periodistes. El meu pare va dir unes paraules per a que ens deixaren marxar.

Capítol 13

No han trobat ninguna pista dels segrestadors.
Estic enamorada de Ricard i ell de mi. Però no puc olvidar a Bernat.
Ricard ma demanat que diga que s’ha trencat el meu comandament i hem posaria l’altre que tenen ( que va fer el meu pare) i així jo podria programar-me amb el que estic usan ara que en realitat no esta

Documentos relacionados